Održana završna konferencija projekta IMBY

Svečana završna konferencija projekta IMBY održana je 25. 11. 2015. u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica i na novoizgrađenom Reciklažnom dvorištu Mraclinska Dubrava u Mraclinu.

Konferenciji je prisustvovalo više od 150 uzvanika, načelnika i gradonačelnika te drugih predstavnika jedinica lokalne samouprave, predstavnika komunalnih poduzeća, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, tvrtki, školskih i visokoškolskih ustanova, udruga civilnog društva, medija i opće javnosti. Prezentirani su svi rezultati provedbe projekta, a prezentacije su održali voditelj projekta, projektni koordinatori u partnerskim organizacijama te predstavnici izrađivača analiza i studija koje su izrađene u sklopu projekta. Radni dio konferencije okončan je motivacijskom prezentacijom o važnosti edukacije i kvalitetnih odnosa s javnošću, koju su održali vanjski stručnjaci dr. sc. Sanja Kalambura i Vinko Vučić.

Nakon konferencije uzvanici su se organiziranim prijevozom autobusima uputili na Reciklažno dvorište Mraclinska Dubrava gdje je upriličeno svečano otvorenje, razgled dvorišta te ručak. Prigodan kulturno umjetnički program izvele su velikogoričke “Jane”.

Prezentacije s konferencije dostupne su na dnu stranice.