Održana posljednja, 4. radionica izrade komunikacijske strategije i 6. partnerski sastanak

U utorak, 20. listopada 2015. godine u Velenju je održana 4. i posljednja radionica izrade komunikacijske i edukacijske strategije odnosa s javnošću u pitanjima gospodarenja otpadom u gradovima Velikoj Gorici i Velenju. Na radionici je sudjelovalo 11 predstavnika hrvatskih projektnih partnera i medija te predstavnici slovenskih partnera. Stručnjakinja za gospodarenje otpadom Kaja Flis prezentirala je završnu verziju komunikacijsko-edukacijske strategije, nakon čega su prisutni o njoj poveli raspravu.

Nakon radionice održan je 6. partnerski sastanak na kojem su dogovoreni detalji održavanja završne konferencije projekta, koja će se održati u Velikoj Gorici 25. studenoga 2015. godine. U sklopu konferencije upriličit će se i otvorenje Reciklažnog dvorišta Mraclinska Dubrava, izgrađenog u sklopu projekta uz sufinanciranje sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Do završne konferencije partneri su se obavezali dovršiti tisak svih predviđenih edukacijskih materijala koji su još u pripremi.

Nakon partnerskog sastanka, prisutni su obišli i novi poduzetnički centar i poduzetnički inkubator u Velenju, u sklopu kojih se nalazi i novi prostor trgovine predmetima za ponovnu uporabu CPU Velenje, a koji su kupljeni i uređeni uz sufinanciranje sredstvima Europske unije. Također su prošetali novouređenom šetnicom kroz središte Velenja, sufinanciranom iz Kohezijskog fonda Europske unije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.